lunes, 5 de junio de 2017

3 raons per a invertir en una pàgina webFuncionava la majoria durant els últims 12 mesos en la creació del seu producte, en l'elaboració de mostres i a ordenar una certa quantitat d'unitats? és la creació del logotip de la seva empresa ja fet bàsicament i té tot a punt començar el seu lloc web de comerç electrònic?

Potser un dels seus socis sap una persona responsable de la creació de pàgines Web des de casa? O llegia un article sobre com construir el seu propi lloc web en tres senzills passos? Així, només heu de dissenyar-lo i ja està llest començar en el mercat, bé?

Lamentablement, no és tan simple com sembla Amb els anys, he conegut a molts empresaris que han intentat construir els seus propis llocs web i també molts emprenedors que s'han queixat sobre el cost de disseny d'aquest. Tenir un disseny web per la seva empresa, que és ben estructurats i completament competent ja no és un luxe.

Especialment si vostè està buscant per llançar o desenvolupar qualsevol negoci de comerç electrònic. Ara és una necessitat. Entenem que acaben de començar el negoci i, per tant, limitat en comptes de pressupost.

També entenem que és un empresari que està disposat a fer coses per si mateix i creiem que és molt admirable. Però, si vas a iniciar un negoci de comerç electrònic i no està disposat a invertir en el seu lloc web, llavors és millor no posar-lo en marxa. Aquí són algunes raons.


Vostè té només una presència. Fer-lo Comte.

En comptes d'una pàgina Web, diguem que vostè va inaugurar una botiga nova de roba físic. Com que acaben de començar, la botiga és probable que sigui petit. El pressupost per a la seva construcció no serà excessiu. Però el mínim que hauràs de pagar per a pintura, pis, il·luminació, prestatgeries, taulells, maniquís, un sistema POS, un sistema d'inventari i alguns altres accessoris.

Fins i tot quan vostè té un lloguer d'un any per al lloc, no importa on vostè obrir la botiga, vostè encara necessita diners per tenir només la presència física del seu negoci i potser molt més. Fins i tot si vostè va invertir gairebé tots els diners que tenia, el seu negoci es encara ser "madurar" en comparació amb els magatzems ja experimentats i grans a prop. No obstant això, si vostè construir una pàgina de comerç electrònic, clients veurà diferent.

Ells et veuré més sols en l'estret món de l'espai en línia. No pensen en com veuen els altres grans magatzems que es troben a prop de casa seva. En cas contrari, van molt be el lloc web de les botigues amb els vostres. I fins i tot si no ho creus, tindrà molt més oportunitat de competir. El cost de dissenyar un bon lloc web varia.

No obstant això, no serà més que costarà per a construir una botiga real. Així que per què no passar una quantitat considerable de diners per al disseny d'un excel·lent lloc web?

No hay comentarios:

Publicar un comentario