miércoles, 12 de julio de 2017

Wix vs Wordpress



WiX contra WordPress

Encara que és cert que WordPress.org és més conegut per gairebé totes les persones passem a internet, però això no significa que és l'única opció. De fet, hi ha una plataforma anomenada Wix.com, que, en silenci, està guanyant posicions poc a poc sense que ningú advertís.

La veritat sigui dita, WiX espanyol no té la meitat dels anys ja té la plataforma WordPress.org, però això no significa que no té bon rendiment per a aquells usuaris que volen crear un lloc web, bloc i fins i tot en línia botiga.

Siguem honestos, gairebé totes les plataformes té coses molt bones, algunes més menys, perquè, òbviament, volen tots a registrar-se i utilitzar els seus serveis.

Però en aquest termini, cal reconèixer la qualitat de l'altre i avui estem especialment analitzar aquestes dues plataformes així que si teniu dubtes sobre el acaben eliminant totalment.

Sona bé, no? Bé, què dius que podem analitzar-los per separat? Açi tens un article molt interesant sobre wix.




WiX preus

WiX els preus van des de 4.50 euros mensuals a 20 €. Tot dependrà de quant temps vostè contractar (mensual o anual) i quin tipus de pla que triem (connectar domini, combinat, il·limitat o comerç electrònic), segons el pla tindrem més espai de discs, més o menys Transferència mensual, etc.

Per exemple, la diferència entre el seu pla més bàsic, el domini de connectar i els seus plans lliures és que permet connectar el seu propi domini al seu compte gratuïta, però... Encara veuria la WiX anuncis a la teva pàgina. Que fa que aquest pla poc atractiu per a un negoci en línia.



Avantatges d'utilitzar WiX

Sincerament, les sorpreses de plataforma de Wix.es molt, si vas a la seva pàgina i veure les plantilles que tenen són espectaculars, la seva tecnologia en aquest camp és molt poc discutible i millor de tot, és que la gran majoria d'aquests models són totalment gratuït.

Aquesta anàlisi que vaig fer en aquesta plataforma és primera mà, com he provat jo mateix, però en format lliure, tot és dit.

Té pràcticament la mateixa funcionalitat, excepte el domini, no teniu sota el subdomini de Wixç, tipus http://www.tudominio.wix.com/between algunes coses més que aviat veuràs.



1) allotjament

Anem a veure, vaig a ser sincer, teniu l'opció de tenir un 100% lliure oferir i seria una avantatge en qüestions monetàries, també pot triar un pagament allotjament per acollir el seu lloc web.

Encara que hi ha alguns aspectes a considerar:

(1) només s'admet pagament en els seus propis servidors d'allotjament (és a dir, vostè pot no prendre el seu lloc a Hostgator, xarxes Raiola, webenterprise, etc...) si que pot fer és comprar un domini i seleccioneu la WiX allotjament.

(2) WiX servidors oferta màxima 20 GB emmagatzematge de discs.

(3) la Posicionamineto SEO és més difícil (perquè té flaix).



(2) HTML 5 tecnologia

Aquesta és una altra història, HTML 5 és l'última tecnologia, encara que és cert que al primer et lies una mica en com l'estructura de la plantilla, però no et preocupis, tenen vídeos on explicar com utilitzar aquesta tecnologia sense cap problema.

(3) plantilles Expectaculares

El que més m'agrada sobre Wix.com és sens dubte la presència de plantilles. L'única cosa és que no si són com opitmizables com les de WordPress davant de SEO.

(4) Plugin per SEO

Això és una bona notícia, tenen un plugin per a posicionament SEO, on podem posar les paraules clau per posicionar el títol més específic.

(5) vostè pot posar publicitat Andsense

Això és vàlid només per a aquells que tenen el compte de complement, és a dir, que ha pagat el domini.

Això significa que en els ulls de Google, aquesta plataforma es veu bé i puguem obtenir rendibilitat d'ella.

(6) vostè pot Campanya AdWords de Google i Facebook anuncis

Això confirma l'exemple anterior, si es Subscriu a aquesta plataforma, et donen un val de 50 euros a Google "i anuncis de Facebook si teniu el compte de complement.

(7) no cal saber programació

Això és perquè realment no hem de fer modificacions i no hem de fer qualsevol tipus d'ús de codis HTML o PHP, perquè amb l'HTML 5 tecnologia és incorporades.

(8) vostè pot ser visible amb un sol clic

Una vegada que han fet totes les escenes al seu gust de la seva pàgina, a la part superior de la pàgina que us demanarà si voleu ser visible, només donar per acceptar a fer que succeeixi.

(9) ha afiliat sistema

Teniu l'opció de guanyar diners si vostè promoure-si una persona es registra en el compte de complement.

(10) es pot inserir com molts filtres, trets com vostè volen

Això és sempre i quan tingueu el compte de complement, altrament vostè limitar les funcions, encara que en el mode lliure pot posar alguns.

No hay comentarios:

Publicar un comentario